Wednesday, February 9, 2011

jalan jalan cameron higland


cuti kali ni camera rosak.. sbb jefry main.. gambar belang belang.. so kit apakai camera phone je la... nokia X5.. qualitynya.. tak la sehebat professional.. but ok la...
jom zommmm...
mula mula pi ladang teh...
pastu ros garden..
pastu pasar..
pas tu orkid
pastu tu strawberi... hahaha tak masuk punnn dalam ladang tu..

kalau pi cameron orang masa cuti memang jammm lebih lagi kami pi pada tarikh tahun baru cina..3 feb.. butt tak jam pun??? eksyen la pulak...
tipu la.. tak jam.. dr ringlet tu.. nak sampai tanah rata... nak sampai atas lagi.. brincang.. mau 3 jam,, huhu. memang jam tapi rancangn rapi menjadikanya tak jamm. huhu huu

sbb duk dekat jee bertolak pukul 6.30 pagii..
hahaha.. pukul 9 dah ada kat ladang teh bharat... pukul 11 dah kat ros garden.. abis semua balik makan berkelah kat tanah rata.. pukul 12 ke pukul satu gitu...
masa tu tengok jalan nak naik cameron sesak....
tapi kami dah abis round.. nak balik jeee smooth gitu..
pi balik ari jeee.. lain kali pi lagii

No comments:

Post a Comment